O nama

Adprofis

Tanja i sudionici

Adprofis marketinška agencija specijalizirana za internet oglašavanje i edukacije

Adprofis je marketinška agencija specijalizirana za internet oglašavanje. Ima široko iskustvo oglašavanja poslovnih subjekata iz različitih djelatnosti: oglašavanje hotela, turističkih agencija, tvrtki za prodaju nekretnina, različitih web shopova, te proizvodne djelatnosti. Agencija djeluje od 2009. u sklopu tvrtke Ad Permanens d.o.o. te je jedna od prvih agencija ove vrste na području Republike Hrvatske. AdProfis je i ovlašteni Google Partner.

Agencija godinama uspješno vodi kampanje na više jezika i tržišta za najveće hrvatske web stranice. Kampanje se prikazuju u Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji, Francuskoj, Španjolskoj, Belgiji, Nizozemskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Irskoj, Njemačkoj, Norveškoj, Švedskoj, Danskoj, Rusiji, Poljskoj, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, zemljama bivše Jugoslavije, Australiji, Novom Zelandu, SAD-u i Kanadi.

Svoje iskustvo u internet oglašavanju ADprofis stručnjaci prenijeli su i u internet marketing edukacije koje organiziraju za poduzetnike i turizam. Osim edukacija naši stručnjaci rade i kao marketing konzultanti. Također provodimo i internet marketing inhouse treninge za klijente koji trebaju inicijalnu pomoć oko izrade i održavanja njihovih online kampanja.

more

ADprofis stručnjaci

  • Tanja Vuković magistrirala je European Tourism Management na Sveučilištu u Bournemouthu, u Ujedinjenom Kraljevstvu. Prije...

    Tanja Vuković
  • Marina Kovačević magistrirala je engleski i mađarski jezik na Sveučilištu u Budimpešti, u Mađarskoj. Nakon...

    Marina Kovačević