FAQs

Često postavljana internet marketing pitanja:

Ovdje pronađite odgovore na vaša internet marketing pitanja, te kako vam internet marketing može pomoći u poslovanju.

Q?

Zašto je bolje oglašavati se na Internetu nego oglašavati se u drugim medijima?

A.

Oglašavanje na Internetu povoljnije je nego oglašavanje u drugim medijima zbog toga što se prikazivanje vašeg oglasa naplaćuje jedino u slučaju ako zainteresirana osoba zaista i klikne na vaš oglas. Osim toga Internet oglašavanje je efikasnije od oglašavanja u ostalim medijima jer se vaš oglas prikazuje jedino onima koji su zaista zainteresirani za tip usluga ili proizvoda kakve vi nudite.

Q?

Što ću ja dobiti od oglašavanja na Internetu?

A.

Oglašavanje na Internetu osigurava vam povećanje posjećenosti vašeg site-a što rezultira povećanjem potražnje za proizvodima i uslugama koje nudite. Što se više oglašavate online, dostupni ste većem broju posjetioca, a samim tim i većem broju potencijalnih klijenata.

Q?

Koliko će me oglašavanje na Internetu koštati?

A.

Točno onoliko koliko vi želite. Klijent određuje mjesečni budžet koji Adprofis marketing specijalisti raspoređuju sukladno potrebama kampanje.

Q?

Zašto je bitno biti na prvim pozicijama na Googlu?

A.

Izuzetno je bitno biti pri vrhu prve stranice rezultata pretrage jer većina ljudi pregleda samo prvih nekoliko rezultata i odluči se za jednu od ponuda. Međutim, dobro vam je poznato da na Googlu postoji veliki broj stranica koje nude iste usluge ili proizvode kao i vi i stoga se jako teško popeti visoko u prirodnim rezultatima pretrage. Ne brinite, zato su tu ADprofis stručnjaci koji vam mogu pomoći oko prirodnih rezultata, ali i oko Google AdWords oglašavanja kojim stižete na sam vrh prve stranice rezultata za tren.

Q?

Mogu li svoje usluge i proizvode oglašavati i u inozemstvu?

A.

Svoje usluge i proizvode možete oglašavati i van granica Republike Hrvatske. Jedino što trebate jest odrediti tržišta na koja planirate plasirati svoje proizvode i Adprofis eksperti će za vas složiti optimalan miks kampanja na glavnim portalima i pretraživačima koje koristi većina Internet populacije toga tržišta.

Q?

Kako ću znati gdje mi se isplati oglašavati?

A.

Ne brinite. Adprofis će za vas izraditi optimalan plan gdje vam se sukladno vašim poslovnim ciljevima najviše isplati oglašavati. Vaš jedini zadatak je da nas obavijestite o vašim ciljevima i interesnom geografskom radijusu, a mi ćemo za vas složiti optimalan miks kampanja koji će obuhvatiti najefikasnije pretraživače i portale unutar vašeg interesnog radijusa.

Q?

Zašto odabrati ADprofis?

A.

Adprofis čini tim online marketing specijalista koji već godinama uspješno vode online kampanje za najveće hrvatske websitove. Imamo iskustvo u kompleksnim kampanjama koje sadrže tisuće ključnih riječi i oglasa. S jednakim uspjehom vodimo regionalne i internacionalne kampanje, a naši oglasi prikazuju se diljem svijeta od Europe do Australije. Osim višegodišnjeg iskustva, kao potvrda da dobro obavljamo svoj posao služi nam i titula Google Partners. Naš cilj je da su kampanje koje radimo za vas profitabilne, jer jedino tako ćete Vi biti zadovoljni i biti će stvoreni uvjeti za dugoročnu suradnju između naših tvrtki. Mi vam zato nudimo transparentno oglašavanje kod kojeg ćete biti u mogućnosti pratiti uspjeh vaših online rezultata.