Edukacije

Internet marketing edukacije za turizam i poduzetnike

Agencija AdProfis organizira internet marketing edukacije diljem Republike Hrvatske na sve teme iz digitalnog marketinga. Cilj edukacija je poboljšanje poslovanja malog i srednjeg poduzetništva, te subjekata u turizmu.

Osim edukacija, organiziramo i internet marketing inhouse treninge prilikom kojih zajednički kreiramo online kampanje prilagođene za vaše poslovanje, te vas učimo održavanju istih.

Zašto odabrati ADprofis za edukaciju iz internet marketinga?

ADprofis već dugi niz godina organizira edukacije na sve teme iz internet marketinga za različite djelatnosti. Između ostalih surađivali smo s UHPA-om, HGK, Ministarstvom poduzetništva i obrta, AGGRA-om, županijskim i lokalnim Turističkim zajednicama pri organiziranju edukacija i radionica, a educirali smo poslovne i privatne subjekte iz turizma, proizvodnje, nekretnina i mnogih drugih djelatnosti.

Referentna lista za edukacije: solananin.hr, martinis-marchi.com, delmat-tours.hr, costacroatia.com, hotel-brela.com, splitwalkingtour.com, go4it-travel.com, seagate-trogir.com, medicpro.hr, meta-plast.hr i mnoge druge tvrtke..

Popis trenutno aktualnih edukacija pogledajte ovdje: Edukacije. Ukoliko vas zanima neka druga tema iz internet marketinga, slobodno nam se obratite i za vas ćemo organizirati in-house trening. Javite nam se i naučite sve o digitalnom marketingu od stručnjaka koji se njime svakodnevno bave!