Digitalni marketing u turizmu

Digitalni marketing u turizmu

Trebate pomoć pri prijavi za udruženo oglašavanje HTZ-a, želite turističku edukaciju ili dobru poziciju na turističkim portalima? Kontaktirajte ADprofis! Već godinama radimo digitalni marketing u turizmu, najkompetitivniju industriju internet oglašavanja.

Izrada media plana za udruženo oglašavanje

ADprofis već godinama pomaže klijentima iz turističkog sektora odnosno hotelima i turističkim agencijama oko prijave za udruženo oglašavanje s lokalnim turističkim zajednicama, županijskim turističkim zajednicama i HTZ-om. Za naše lojalne klijente medijaplan radimo gratis!

Kampanje vodimo sukladno smjernicama klijenta i zajednicom nadležnom za sufinanciranje, te im šaljemo svu dokumentaciju potrebnu kao dokaz oglašavanja: screenshot-ove, izvještaje i fakture za uloženi budžet.

Prijava na turističke portale

Za privatne iznajmljivače imamo uslugu prijave na turističke portale. Danas postoje globalni turistički web portalima koji su relevantni na svim tržištima. Svi iznajmljivači smještaja žele biti na njima i ponuda je velika. Zato je ključno izraditi dobar profil i znati dobro upravljati njime, a to je ono što vam ADprofis nudi.

Bilo da vas zanima AIRBNB, Tripadvisor, Viator ili neki drugi online portal za vas ćemo izraditi kvalitetan profil i educirati ćemo vas kako kvalitetno upravljati njime i za tren ćete biti dobro pozicionirani u ponudi vaše destinacije a i šire.

Knjiga Internetom do gostiju

Iskustvo u internet marketingu u turizmu, te brojne edukacije privatnih iznajmljivača, hotela i turističkih agencija koje smo odradili su nas ponukali da napišemo knjigu Internetom do gostiju: povećajte broj rezervacija privatnog i hotelskog smještaja uz internet marketing, prvu knjigu o oglašavanju na internetu u turizmu.

Knjigu možete naručiti i preko naše stranice klikom na link: Knjiga Internetom do gostiju.