Oglašavanje društvene mreže

Društvene mreže

Cilj društvenih mreža je viralni efekt odnosno što veća vidljivost i engagement (reakcija pratitelja na vaš sadržaj). Društvenih mreža danas ima mnogo, a AdProfis vam nudi oglašavanje na najvažnijima: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

Facebook je društvena mreža broj 1. i kao takvu odvojili su je u zasebnu uslugu. Više o oglašavanju na Facebooku saznajte u usluzi Facebook.

Cilj Instagrama je što više pratitelja i što veća vidljivost. Vidljivost nećete je postići kroz engagement već isključivo kroz dobar i kvalitetan sadržaj. Kod Instagrama je osim slika i video sadržaja važna i upotreba # odnosno hashtag-ova. Potencijalni kupci pomoću hashtagova pretražuju Instragram sadržaj. Broj pratitelja brzo možete proširiti natječajima i oglašavanjem koje se aktivira preko Facebooka i za koje se možete obratiti AdProfis.

Twitter je originalno zamišljen kao društvena mreža za kratke obavijesti i konverzaciju. Međutim danas već ima i slike, iako je limit znakova koje smijete koristiti u jednom Tweetu (poruci) i dalje kratak odnosno 140 znakova. Cilj Twittera su i pratitelji i reweetovi i engagement jer Twitter daje sugestije gostima što se sviđa nekom od profila koje oni prate.

LinkedIn je poslovna društvena mreža. Važno je da imate dobar profil i stranicu za tvrtku, a cilj je kredibilitet u poslovanju i može biti pronalazak partnera vani (ukoliko je partnerstvo s inozemnim tvrtkama dio vaše poslovne strategije).

Oglašavanje na Twitteru i LinkedIn-u

Društvena mreža Twitter i poslovna društvena mreža LinkedIn imaju vlastite sustave oglašavanja. Obratite nam se s povjerenjem, za vas ćemo kreirati Twitter ili LinkedIn kampanju na ciljanom tržištu i gledajte kako broj vaših followera, like-ova, retweetova i connection-a raste!