Email marketing

Email marketing

Tražite način kako komunicirati s lojalnom publikom? Email marketing je usluga za vas. Pod email marketing-om podrazumjevamo slanje profesionalnih newslettera pretplatnicima.

Newsletterima komunicirate s kupcima koji za vas znaju od ranije i žele od vas primiti ponude, a šalju se pomoću aplikacija poput Mailchimpa unutar kojih se kreiraju newsletteri koji se šalju na vaše liste emailova.

Kako izgleda dobar newsletter?

  • Newsletter se ne šalje kao privitak jer ga kupci neće otvoriti.
  • Što se sadržaja tiče svakako se trebaju uključiti kvalitetne slike i linkovi i ne bi se trebalo pretjerivati s tekstom.
  • Treba se obratiti pozornost na vrijeme i učestalost slanja jer nije dobro kada se newsletter šalje prečesto niti prerijetko.
  • Template svakako treba biti responsive da ga kupci mogu lijepo vidjeti i na mobitelu.
  • Sadržaj treba segmentirati te ga slati na odgovarajućim jezicima i svakako testirati newsletter prije slanja. I konačno, nakon slanja potrebno je provjeravati statistike kako bi zadržali pretplatnike i otvaranje newslettera.

Nemate vremena za kreiranje kvalitetnog newslettera?

Ne brinite, imamo uslugu za vas! AdProfis u vaše ime i prema vašim naputcima kreira newslettere unutar Mailchimp aplikacije za profesionalno kreiranje i slanje newslettera. Emailove šaljemo samo vašim lojalnim kupcima koji su se prethodno registrirali za primanje marketinških sadržaja od vas. Također vam možemo pomoći povećati broj pretplatnika komplementarnim marketinškim metodama drugim riječima pomoći ćemo vam ovaj komunikacijski kanal pretvoriti u prodajni!