Google AdWords

Google AdWords je Googleov program oglašavanja. Cilj oglašavanja je postići da potencijalni klijent klikne na vaš Google oglas i posjeti vašu web stranicu. Tamo će rezervirati vaše proizvode. Dva su osnovna oblika oglašavanja na Googleu: oglašavanje na Google tražilici i oglašavanje u Google partner mreži.

Google AdWords oglašavanje na Google tražilici

Oglašavanje na Google tražilici funkcionira na sljedeći način: prilikom formiranja online kampanje izrađuje se popis ključnih riječi. Ključne riječi su pojmovi koje posjetioci Google-a upisuju kada su zainteresirani za proizvode ili usluge koje vi nudite. Upisom jedne od vaših ključnih riječi vaš će se oglas prikazati u rezultatima pretrage.

Google Display Network

Oglašavanje na Display mreži funkcionira ovako: vaši oglasi se prikazuju na portalima koji se nalaze unutar Google partner mreže. Ciljati se može prema portalima, ključnim riječima, demografiji i remarketingu (njime ciljate posjetitelje koji su ranije već posjetili vašu web stranicu). Što se oglasa tiče, najbolje je kreirati responsive banner oglase jer se oni automatski prilagođavaju formatu portala na kojem se prikazuju.

Što sve utječe na uspjeh Google AdWords kampanja?

  • Odabir tržišta.
  • Vrijeme oglašavanja.
  • Vaša web stranica.
  • Kvalitetno izrađena web stranica.
  • Praćenje rezultata i kontinuirana optimizacija.

Zašto odabrati ADprofis za vođenje vaših Google kampanja?

ADprofis je certificirani Google partner za Google AdWords oglašavanje, što znači da se kontinuirano educiramo o novim trendovima, te svakodnevno izrađujemo i održavamo velik broj AdWords kampanja za klijente iz različitih djelatnosti i na različitim tržištima. Dogovorite suradnju s ADprofis i pridružite se našim zadovoljnim klijentima!