Mobilno oglašavanje

Mobilno oglašavanje na mobilnim uređajima i tabletima

Sve raširenijom uporabom iPhona i drugih pametnih mobitela sa Android sustavom mobilno oglašavanje postaje sve važnije. Pitanje je jedino koje portale i aplikacije posjećuju vaši klijenti na mobitelima kada im trebaju vaše usluge?

Google AdWords mobilno oglašavanje

Na mobilnim portalima i u aplikacijama možete biti prisutni pomoću Google AdWords oglašavanja koje je prilagođeno za mobilne uređaje. Putem Google oglasa također možete biti prisutni i na mobilnoj verziji Youtube-a, te na Google tražilici i na Google kartama što je jako važno za lokalno pretraživanje kada kupci odmah trebaju vaše usluge te će vas nakon što vide vaš oglas posjetiti ili uputiti vam poziv.

Mobilne kampanje na Facebook-u

Facebook također ima oglase prilagođene mobitelima, a od prednosti bi istaknuli da Facebook oglasi ne moraju voditi na web stranice, već na vašu Facebook stranicu ili na formular za upit, a to je odlično ako vam web stranica nije responsive odnosno prilagođena mobilnim uređajima ili je uopće nemate.

Mobilno oglašavanje danas ima sve prednosti internet oglašavanja:

  • Ciljano je.
  • Povoljno.
  • Transparentno.
  • Fleksibilno.
  • Globalno.

Zašto odabrati ADprofis za vođenje vaših mobilnih kampanja?

ADprofis je certificirani Google partner za mobilno oglašavanje, te već godinama kreiramo i mobilne kampanje na društvenim mrežama. Povjerite nam vaše oglašavanje na mobitelima i slušajte kako vam telefon zvoni!